Detinguts al intentar creuar la frontera amb 300kg de haixis

La Guàrdia Civil va localitzar la droga en dos actuacions diferents

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones, d'entre 26 i 50 anys de nacionalitat francesa i suïssa, que portaven dins dels seus vehicles un total de 294 quilos d'haixix. Les primeres detencions es van practicar ahir a la matinada quan els agents de la Jonquera van enxampar dos ciutadans francesos que transportaven uns 220 quilos d'haixix distribuïts en diversos paquets amagats dins del seu cotxe.

La segona actuació es va realitzar unes hores després quan els policies van aturar un altre vehicle amb matrícula suïssa que circulava en direcció França. Com en l'anterior cas, els agents van trobar 74 quilos d'haixix amagats dins del cotxe. La primera actuació va ser al voltant de les quatre de la matinada del passat 9 de maig quan els agents van aturar un vehicle ocupat per dos ciutadans de nacionalitat francesa que es dirigia cap a França. Després de comprovar la documentació dels dos passatgers, els policies van inspeccionar el vehicle i van descobrir diversos paquets ocults dins del cotxe que, en conjunt, contenien 220 quilos d'haixix. Per això, els policies van detenir els dos ocupants del cotxe de 26 i 27 anys.

La tercera detenció es va produir unes hores més tard quan els mateixos agents que havien localitzat la droga en l'anterior vehicle van inspeccionar un altre cotxe amb matrícula suïssa. En aquest cas, els agents van localitzar 74 quilos d'haixix distribuït en diversos paquets dins del vehicle i van detenir el conductor de 50 anys. Els tres detinguts ja han passat a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.