Més de 30 establiments de Girona participen a la primera edició de Flors de Nit

Tots ells oferiran especialitats amb flors

La regidora de Turisme i Comerç de l’Ajuntament de Girona, Coralí Cunyat, el secretari general de la Fecasarm, Joaquim Boadas, i el president de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell, Josep Maria Oliveras, han presentat aquesta tarda la primera edició de Flors de Nit. Es tracta d’una iniciativa conjunta que proposa una oferta gastronòmica i d’oci nocturn a Girona amb l’objectiu d’allargar l’estada a les persones que visitin la ciutat durant el Girona, Temps de Flors, que tindrà lloc de l’11 al 19 de maig. L’objectiu és que els visitants es quedin a sopar i a fer una copa a Girona després d’haver visitat els patis, els jardins i els carrers engalanats amb flors.

La proposta, en la qual hi participaran 33 establiments de la ciutat, oferirà especialitats amb flors: aperitius, còctels, tapes, tisanes i dolços, entre d’altres, a partir de les 8 del vespre. Els establiments participants són els següents: La Penyora, El Sitrell, El Cercle, Restaurant Calderers, Lola Café, Cerveseria Moderna El Doll, Restaurant Draps, River Café, Restaurant La Poma, Xurro’s Girona, Taverna Irlandesa McKiernan’s, El Museu del Vi, El Pou dels Capricis, El Cul de la Lleona, Gran Via, Kick Off Luxury, Lux, One, Esconxuro, Angelus, Vanity, Bellini, Pati del Rabí, Michigan Girona, Rick’s Café, City Bar, Malandrina, Paparazzi Disco, Casino Girona, Casa Verda, Boheme, Cucut Cafè, Terrassa Ultònia i el bar El Primer Glop.

En el seu parlament la regidora Coralí Cunyat ha destacat la importància d’aquestes iniciatives complementàries a la programació de Girona, Temps de Flors ja que “afavoreixen la dinamització econòmica de la ciutat”. En aquest sentit, ha afegit que aquest tipus d’accions “ens ajuden a que les persones que pernocten a la ciutat tinguin més activitats de les quals gaudir”. D’altra banda, Joaquim Boadas ha posat de relleu la potenciació de la vida nocturna durant Temps de Flors “aprofitant així l’afluència de visitants durant aquestes dates”. Finalment el vicepresident de l’Associació de Bars, Restaurants i Oci del Barri Vell, Berna Córdoba, que ha explicat les diferents propostes gastronòmiques sumin també, com comentava la regidora “a generar més pernoctacions a la ciutat”.

Girona, Temps de Flors ha esdevingut un èxit per la gran implicació de la ciutadania en la seva organització, a través de les diferents entitats i associacions, així com del teixit empresarial de la ciutat, que edició rere edició va participant amb iniciatives innovadores com la que s’ha presentat avui, i que fan créixer l’esdeveniment i n’incrementen l’atractivitat.