Julieta Venegas, Elena Gadel i la Fundació Tony Manero al Costa Music Festival

A banda de Lloret, en la segona edició el festival incorpora Blanes i Tossa

El Costa Music Festival ha acabat de desvetllar el cartell de la segona edició, que es farà del 13 de juliol al 4 d'agost. El festival ja va anunciar els noms de Bonnie Tyler i Pastora, als quals s'hi sumen altres artistes com la mexicana Julieta Venegas o Elena Gadel, la Fundació Tony Manero, La locomotora negra, Blaumut, Boney M Feat Liz Mitchel, The Excitements o Earth Winer & Fire Experience.

En la segona edició, a banda de Lloret de Mar, s'hi sumen les altres dues poblacions de la Selva litoral: Blanes i Tossa de Mar. Els escenaris dels concerts seran l'ermita de Santa Cristina i les pistes d'atletisme de Lloret de Mar, el Jardí Botànic Marimurtra de Blanes i l'Església de Vila Vella de Tossa. En l'edició de l'any passat hi van actuar Miquel Abras, Mishima, Índia Martínez, Macaco, Alex Gaudino i Estopa. El Costa Music Festival va néixer l'any passat fruit d'un conveni de col·laboració per a cinc anys entre l'Ajuntament de Lloret -que cedeix els espais- i l'empresa Bucono Music, productora i organitzadora del certamen.

El festival s'ha presentat aquest matí a l'Hotel Guitart Monterrey de Lloret, en presència dels alcaldes de les tres poblacions i dels impulsors del festival, que pretén cobrir el buit de festivals que hi havia a la Costa Brava sud i oferir als turistes i veïns de les poblacions una nova oferta cultural per a les nits d'estiu