Tres detinguts a Hostalric que simulaven tenir una roda punxada per robar a qui els ajudaven

Els multireincidents actuaven a l'AP-7

Agents del Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) van detenir el dia 27 de gener, a la població d’Hostalric, tres homes de 37, 38 i 39 anys, com a presumptes autors de dos delictes de furt a interior de vehicle.

A primera hora de la tarda del passat 27 de gener es van produir dos furts a interior de vehicle a l’AP-7, en el tram comprès entre Maçanet de la Selva i Riudellots de la Selva. En tots dos casos els lladres van fer servir el mateix modus operandi: enganyaven a les víctimes fent creure que havien punxat una roda i quan s’aturaven al voral, un d’ells distreia a les víctimes i un altre aprofitava per obrir la porta i sostreure les pertinences.

Arran aquests fets es obrir una investigació i paral·lelament es va alertar a les dotacions que patrullaven per aquesta zona. Pels volts de les 7 de la tarda un turisme, ocupat per tres persones, es va acostar a un control policial que agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners havien muntat a la C-35, dins el terme municipal d’Hostalric.

Pocs metres abans d’arribar al control, el vehicle es va aturar i el copilot va sortir corrents. Els agents van sortir darrera i el van atrapar en una zona boscosa just abans que saltés la tanca per accedir a l’AP-7.

En escorcollar el cotxe van trobar dues ulleres que acabaven de sostreure en els dos furts comesos a primera hora de la tarda i denunciats a les comissaries de Sant Celoni i Girona. Per aquest motiu, se’ls va detenir com a presumptes autors dels dos furts. La investigació continua oberta per poder trobar els propietaris de la resta d’objectes recuperats.

Els arrestats, amb múltiples antecedents policials, van passar el dia 28 de gener a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners que va decretar llibertat amb càrrecs.