Jordi Roura (Junts) es presenta com a ''garantia de canvi'' a l’Escala

La presidenta Laura Borràs va participar diumenge en l’acte de presentació del candidat

El cap de llista de Junts per l’Escala (Alt Empordà) a les eleccions municipals del 28 de maig,Jordi Roura, es presenta com a “garantia de canvi” al municipi. L’acte de presentació de Roura s’ha fet aquest diumenge al nou local del partit al municipi i ha comptat amb la participació de la presidenta Laura Borràs.

“És l’hora del canvi, en benefici de tots els escalencs i escalenques, pel sector del comerç, la cultura, la gastronomia, els barris i els serveis. Estem començant a dibuixar l’Escala del 2040. Crec que tots els nostres joves mereixen tenir un futur prometedor”, ha apuntat Roura.

“Cal replantejar la mobilitat i la neteja i dimensionar les infraestructures. Hem de repensar alguns aspectes que farien lluir encara molt més el nostre poble, i el convertirien en un referent. I treballar en la definició d’un pla director per planificar l’Escala que volem d’aquí a vint anys”, ha destacat el candidat.

Per la seva banda, Borràs va posar en valor la tasca “d’escolta i servei públic” de les persones que aporten el seu gra de sorra el política municipals.