Alonso Caballero, nou sotinspector de la Policia Local de la Jonquera

La adscripció serà provisional fins la cobertura definitiva de la plaça

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Jonquera (Alt Empordà) ha anunciat recentment el nomenament de l’actual sergent en cap Alonso Caballero com a sotsinspector de la Policia Local. L’equip de govern jonquerenc ha proposat adscriure de manera temporal i fins a la cobertura definitiva de la plaça.

Aquesta es va crear per acord de Ple municipal el passat mes de juliol i actualment es troba vacant perquè encara no s’ha pogut iniciar el tràmit per a aprovar la corresponent oferta pública d’ocupació. La principal prioritat de l’equip de govern jonquerenc és continuar treballant per a incrementar la seguretat ciutadana al municipi i amb aquest nou càrrec, Alonso Caballero, que compta amb una admirable trajectòria professional, podrà desenvolupar tasques de direcció, orientació, coordinació i inspecció a escala superior.

Així doncs, a partir del proper mes de febrer, el municipi tindrà un sotsinspector de la Policia Local de La Jonquera, una figura clau dins del cos policial local per a reforçar la seguretat al poble i augmentar el benestar dels veïns i visitants.

"El nomenament de l’Alonso Caballero com a sotsinspector de la Policia Local de La Jonquera només és el primer pas per a articular una escala de comandament dins del cos policial local. La nostra voluntat és acabar l’any 2023 amb aquest objectiu complert i disposar d’una Policia Local de La Jonquera amb una estructura ferma i operativa. El següent pas serà ampliar la plantilla amb més efectius policials. Des de la nostra arribada a l’Ajuntament de la Jonquera, la seguretat ciutadana ha estat la nostra màxima prioritat i en aquesta línia, continuarem treballant", afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Rafael Medinilla.