Junts per Blanes demana ''rigor i transparència'' per arribar a l'aprovació del pressupost d'enguany

Rabassa critica ''l'apatia'' del govern d'ERC a l'hora de buscar concensos

El grup municipal de Junts per Blanes (Selva) que dimecres va procedir a votar en contra de l'aprovació dels pressupostos pel 2023 que el govern d'ERC va portar a debat i va ser tombat, assegura que ho va fer per "manca de temps, rigor i transparència".

La regidora Mònica Rabassa ha criticat al ple que el govern municipal, tot i governar en minoria, "no ha buscat el suport" i els ha demanat "responsabilitat i capacitat d'arribar a consensos". A més, des de Junts per Blanes, es considera que la proposta de pressupostos no s’ha fet arribar als grups municipals amb prou temps d’antelació i que això ha impedit poder estudiar detingudament la gestió dels diners públics.

“Per aprovar els pressupostos necessitem tres factors: temps, forma i transparència. Avui és un No. Un no a l'apatia d'aquest govern a arribar a consensos. I un sí a la responsabilitat que tenim com a grup amb els ciutadans de Blanes i la gestió dels diners públics”, ha comentat la regidora.

Tot i així, el partit liderat per Joan Felip, assegura que la seva voluntat és arribar a un acord que eviti prorrogar els comptes de l’anterior exercici i és per això que demana al govern municipal que faci un “exercici de responsabilitat” i convoqui un ple extraordinari per tornar a debatre els pressupostos sempre i quan, prèviament, s’hagin explicat i consensuat amb la resta de grups.