Ayats (ERC) vol potenciar un model econòmic basat en la salut i la qualitat de vida a Girona

El candidat republicà s'ha trobat avui amb la Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas

El Vicealcalde i candidat d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, assegura que “treballem per potenciar un model econòmic basat en la salut i la qualitat de vida”. L’alcaldable republicà ha fet aquestes declaracions acompanyat de la Consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, durant la trobada que han tingut avui amb representants del sector empresarial de Girona i de l’àrea urbana de diferents àmbits com el tecnològic, energètic, turístic, alimentari, industrial, d’investigació, entre d’altres.

“Des del govern de la ciutat, Esquerra Republicana estem treballant en establir les bases de la Girona del futur. Això passa, entre d’altres coses, per impulsar un model econòmic basat en l’especialització intel·ligent”, assegura el Vicealcalde Quim Ayats, que remarca que “hem d’aprofitar els actius econòmics que ja tenim per maximitzar-ne els beneficis pel conjunt de la societat”. 

Durant la trobada amb la quinzena de representants empresarials gironins, el candidat republicà ha posat l’accent sobre aquests actius, que són el “futur campus hospitalari més important de Catalunya, una indústria agroalimentària cada cop més especialitzada, una indústria química i farmacèutica de referència i un teixit empresarial vinculat a la vida sana i el lleure de qualitat”.

“Girona pot esdevenir un pol europeu de salut, biotecnologia i alimentació segura i de qualitat. Des d’Esquerra estem al costat de la gent, escoltant a tothom i treballem conjuntament per garantir un mercat laboral amb talent, modern, adaptat als reptes de l’economia del futur. Per mantenir i potenciar la nostra qualitat de vida”, conclou Ayats.

De la seva banda, la Consellera Natàlia Mas sosté que “Catalunya té el potencial per ser el motor econòmic del sud d'Europa. Per això, cal construir un model econòmic divers, competitiu i sostenible, que aprofiti el talent humà”. En clau gironina, la consellera remarca que “és imprescindible que aquest treball el fem conjuntament entre la Generalitat i els ajuntaments. Des del govern de Girona, Esquerra Republicana està fent molt bona feina en aquest sentit per poder fer front, amb garantia, els reptes de futur”.

La reunió d’avui amb representants del sector empresarial gironí forma part del conjunt de trobades i jornades de treball que el Vicealcalde i candidat d’Esquerra a Girona, Quim Ayats, està realitzant des de fa setmanes amb sectors estratègics de la ciutat, com són l’econòmic, el tecnològic, l’esportiu i el cultural, entre d’altres.