Tifos i futbol: la magnífica iniciativa de l'Atlético Madrid

No hi ha dubte que el veritable futbol és el que és capaç de difondre valors molt importants, com la compartició, l'amistat, el suport a qui es troba en dificultat, la capacitat de lluitar i el coratge de no deixar-se impressionar per tot tipus de repte, fins i tot els més grans.

Al final, el futbol sempre ha estat una mica una metàfora de la vida. El lligam que acompanya a molts tifos que cada cap de setmana es desplacen al camp per donar suport al seu equip del cor té arrels molt profundes. De vegades, com ha estat perfectament narrat en el bloc esportiu Betwayinsider, passa que la passió per un determinat club es transmet fins i tot de generació en generació.

La sorpresa de l'Atlético Madrid per a un tifó especial

Ara és habitual veure moltes equips de primer nivell que, a través de les xarxes socials, organitzen iniciatives per intentar reforçar la relació amb els seus tifos. En aquest cas, com narra el bloc del líder en apostes futbolístiques Betway, és l'Atlético Madrid l'equip protagonista d'aquesta idea tan bonica. A baixar "al camp", aquesta vegada no es tracta de la solita gespa, han estat tres jugadors importants dels Colchoneros, és a dir, Geoffrey Kondogbia, Thomas Lemar i Antoine Griezmann. Què han combinat? Alguna cosa molt especial, ja que han ajudat a un tifó a continuar amb la seva tradició familiar, que es refereix precisament als colors de l'Atlético.

El tifó en qüestió es diu José Antonio i ha heretat alguna cosa molt valuosa, és a dir, la passió pel Colchoneros. Sí, perquè tant el pare com el avi eren uns grans tifos de l'equip dirigit per Diego Simeone. Així, passa que per a cada partit important, José Antonio té un ritu supersticiós al qual li té molt. De què es tracta? Senzill, posa la samarreta que li importa més, és a dir, la de l'Atlético que li van regalar els amics després de la mort del pare.

La meta és la mateixa, és a dir, el bar on Josè Antonio intercanvia xerrades amb els amics abans del xiulet d'inici al camp. El seu abonament és des de fa anys sempre en el mateix lloc. Per a Josè Antonio és una manera com una altra de provar de sentir el seu pare més a prop, precisament en aquells moments que tant estimaven compartir i passar junts. Doncs bé, just en un dels seus rituals típics en el dia del partit de l'Atlético, José Antonio és literalment deixat sense paraules per un regal més que únic i poc habitual, entregat per tres jugadors importants dels Colchoneros.

El regal especial durant una entrevista

 L'Atlético Madrid ha volgut premiar la "fe" de José Antonio amb una entrevista magnífica, en la qual ell va poder parlar amb els jugadors i fer-los preguntes, però el millor ha estat el final, quan ells li han entregat una samarreta signada per tots ells, amb el nom del pare de José Antonio.

Un detall que ha emocionat profundament José Antonio i que ha demostrat una vegada més la importància de la relació entre els tifos i els seus equips del cor. L'Atlético Madrid no és la primera equipa en organitzar sorpreses tan especials per als seus aficionats.

Ha passat que molts altres clubs importants, però també d'equips de menor categoria, de tot Europa, han deixat sense paraules als afortunats aficionats amb sorpreses que no es poden oblidar fàcilment. El futbol és de la gent. I els aficionats en són una part important, fins i tot amb iniciatives com aquesta.