Un operatiu vinculat al terrorisme acaba amb un detingut a Girona

Han registrat un domicili a Santa Eugènia on s'ha detingut el sospitós

Agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil han protagonitzat última hora de la tarda d'aquest dimecres un operatiu conjunt en el barri de Santa Eugènia de Girona en el qual s'ha registrat almenys un domicili i s'hauria detingut a una persona.

Segons fonts pròximes al cas es tractaria d'un operatiu dut a terme per agents de la Comissaria General d'Informació de la Policia Nacional i per agents del Servei d'Informació de la Guàrdia Civil procedents de Madrid en una actuació vinculada amb temes de terrorisme.

L'operatiu, en el qual han participat una vintena d'agents, ha començat a dos quarts de vuit del vespre al carrer Montseny del barri gironí de Santa Eugènia. El carrer ha quedat tallat per quatre cotxes no logotipats de tots dos cossos, un cotxe patrulla i dos furgons de la Policia Nacional.

Els agents han registrat un domicili del carrer i s'han emportat diverses caixes i bosses amb diversa documentació, un ordinador de taula i un portàtil i haurien detingut a l'inquilí de l'habitatge. L'operatiu, que ha aixecat una gran expectació en un barri en el qual resideix molta immigració marroquina, ha finalitzat prop d'una hora després, al voltant de dos quarts de nou.