Arnau Pi, nou director de la fàbrica Nestlé a Girona

Substitueix en el càrrec a Jordi Jaén

La direcció de la fàbrica de Nestlé de cafè soluble i càpsules monodosi, ubicada a Girona, s'ha renovat amb l'entrada del nou any. El fins ara responsable de Sostenibilitat de Nestlé Espanya, Arnau Pi, ha assumit el càrrec de director de les instal·lacions en substitució de Jordi Jaén, que ha estat al capdavant d'aquest centre productiu des del 2019.

Arnau Pi es va incorporar a Nestlé el 2004 a l'àmbit de Supply Chain. Gran coneixedor de la fàbrica de Girona, entre els anys 2011 i 2019, va ser responsable de Logística i, posteriorment, de fabricació de Nescafé Dolce Gusto.

L'any 2019 va tornar a la central de Barcelona com a responsable de Sostenibilitat amb la missió d'impulsar l'agenda de sostenibilitat de la companyia. “El meu repte més gran en aquest nou càrrec és treballar perquè la fàbrica de Nestlé a Girona segueixi sent un referent competitiu dins del Grup, amb un gran equip de persones que avanci en la millora dels nostres productes i acceleri la nostra agenda de transformació digital i sostenibilitat ”, ha conclòs Pi.