Un monovolum amb sis persones dins envesteix un senglar a l'AP-7 a Sils

Es tracta d'una família amb dos adults i quatre menors que han resultat ferits

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta matinada s'ha registrat un accident a l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Sils (Gironès) després que un senglar ha accedit a la via ràpida i un monovolum en el que hi viatjaven una família conformada per dos adults i quatre menors ha topat contra ell, deixant els ocupants del vehicle ferits i l'animal mort.

Els fets han tingut lloc a les 23:48h d'ahir en el punt quilomètric 79,5 quan el turisme amb sis ocupants ha xocat contra el senglar. Fins allà s'hi han desplaçat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra que han procedit a tallar la carretera en sentit Girona durant una estona, registrant-se cues d'un quilòmetre, per posteriorment reobrir la circulació per un carril.

També s'hi han apropat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat que han ajudat a sortir del monovolum que havia bolcat als seus ocupants després de donar diverses voltes de campana; i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que han evacuat tots els ocupants a l'Hospital Josep Trueta de Girona on han ingressat ferits menys greus.

Els Bombers han finalitzat el servei retirant el senglar mort i netejant l''oli de la via amb sepiolita per permetre que es pugui reprendre la circulació.