Carles Pi torna a presentar-se com a candidat de Junts per Pals - AM

El candidat presentarà una llista renovada els propers mesos

L’actual alcalde de Pals, Carles Pi, tornarà a presentar-se com a candidat a l’alcaldia del municipi, després que l’assemblea de Junts per Pals, la marca municipalista que ha utilitzat les darreres tres legislatures la unió dels grups d’Esquerra Republicana Pals i Independents per Pals, ho ratifiqués per unanimitat.

D’aquesta manera, Pi serà l’encarregat de liderar novament la llista de Junts per Pals - Acord Municipal a les properes eleccions, una llista que es confeccionarà durant els propers mesos i que  compaginarà la renovació amb cares noves i l’experiència dels darrers anys a govern, amb l’objectiu de continuar treballant per Pals i tots els seus veïns.

Els principals eixos seran de treball seran finalitzar grans projectes iniciats aquesta legislatura i portar a terme noves propostes que s’aniran desgranant en el programa. Pi ha remarcat que “ens avalen 4 anys de govern en els quals hem pogut copsar de primera mà les necessitats reals que té Pals. Gràcies a aquesta experiència, podrem presentar projectes viables per millorar el municipi i el benestar de la seva ciutadania”.

De professió advocat i amb despatx propi, Carles Pi va liderar per primera vegada la llista de Junts per Pals a les municipals del maig de 2019, encapçalada fins aleshores per Sílvia Monar. Pi va guanyar les eleccions amb cinc regidors, dos més que en l’últim mandat i és alcalde de Pals fruit del pacte de govern amb Junts per Catalunya.