L'Escala comença a col·locar la nova gespa artificial al camp de futbol

La inversió s'apropa als 800.000 euros

Els treballs per canviar la gespa del camp de futbol de l'Escala (Alt Empordà) han entrat al seu tram final. Després de diversos entrebancs amb les condicions meteorològiques, la previsió és que la col·locació finalitzi dins del mes de febrer. La inversió total en aquesta obra és d'uns 800.000 euros.

Les condicions d'humitat i la pluja han fet que les darreres setmanes no s'hagués pogut començar la instal·lació de la nova gespa per recomanació dels tècnics responsables. Tots els treballs previs de preparació del terreny havien anat avançats respecte al calendari previst, però al moment de voler iniciar la col·locació de la gespa, les condicions meteorològiques no han estat les adequades, amb diverses setmanes d'una humitat excessivament alta per garantir una correcta instal·lació.

Aquesta setmana s'han reiniciat els treballs per posar aquesta nova gespa artificial de darrera generació. Si les condicions meteorològiques no interfereixen de nou en el procés, es preveu que el camp estigui a punt dins del mes de febrer.

Amb aquesta nova gespa, podran utilitzar el camp gran els equips de futbol base i no només el primer equip del FC l'Escala. Això és especialment important pel que fa referència als entrenaments, ja que alliberarà la pressió que té en aquests moments el camp petit, on s'hi concentren tots els equips del futbol base, i es podran repartir millor els horaris d'entrenament.