Pep Berga (Junts) optarà a la reelecció com alcalde d'Olot en les properes eleccions

Ha sortit escollit per unanimitat en la darrera assemblea local

Pep Berga optarà a la reelecció a l’alcaldia d’Olot (Garrotxa), després de ser ratificat per a tornar a encapçalar la llista de Junts a la ciutat. Aquesta setmana ha tingut lloc l’assemblea local del partit que ha pres la decisió per unanimitat

Berga assegura que es presenta amb la il·lusió de tirar endavant nous projectes de ciutat i de completar les actuacions iniciades durant aquest mandat. La construcció de la piscina municipal coberta i la que es convertirà en la promoció d’habitatge públic més important que s’haurà fet fins al moment a la ciutat, l’impuls a la rehabilitació dels barris, la posada en marxa de les noves oficines del SOC i el nou CAP són algunes de les actuacions prioritàries, que ha detallat Berga durant la presentació que ha tingut lloc aquest divendres.

L’alcaldable de Junts també ha subratllat la importància de continuar apostant per fomentar l’activitat econòmica a la ciutat i així consolidar Olot i la Garrotxa com a territori d’oportunitats i amb menys atur de Catalunya. Berga manté la necessitat de seguir amb les actuacions de millora diària de la ciutat “perquè, tal com ens traslladen les veïnes i veïns a les reunions que anem mantenint aquests dies, la ciutat funcioni, sigui pròspera i ens sentim orgullosos d’Olot com a la millor ciutat per viure-hi”.

“Em fa molt feliç treballar per Olot, impulsar noves iniciatives que ens ajudin a millorar la ciutat i poder seguir la intensa activitat veïnal i de les entitats que tenim a la ciutat” ha assegurat Pep Berga durant l’atenció als mitjans d’aquest divendres en la que també hi ha assistit el president local de Junts per Olot, Aniol Sellabona; Gemma Canalias, membre de l’Executiva Local i el president comarcal, Agustí Arbós.