Fem Cassà presentarà la llista electoral el 29 de gener

Pau Presas encapçalarà la candidatura a l'alcaldia de Cassà de la Selva

La plataforma Fem Cassà, formada per persones i entitats d’un ampli ventall d’opcions polítiques i entitats del municipi de Cassà de la Selva (Gironès), presentarà el proper diumenge 29 de gener l’equip de persones que encapçalarà el projecte de cares a les properes eleccions municipals. La presentació, que es durà a terme el diumenge 29 de gener a les 12 del migdia al teatre del Centre Recreatiu de Cassà de la Selva, serà conduïda per l’esportista cassanenc Marc Pinsach.

En el transcurs de l’acte es presentaran les persones que encapçalaran la candidatura de Fem Cassà a les properes eleccions municipals i que prendran la responsabilitat de representar el projecte en els 10 primers llocs de la llista electoral.

La plataforma ciutadana Fem Cassà es va presentar a inicis de l’any 2022 amb la voluntat de consensuar un projecte per Cassà de la Selva en positiu i que concreti les accions necessàries en el curt, mig i llarg termini que calen per afrontar els principals reptes de futur.

El mes d’abril, van escollir Pau Presas, economista, vinculat a diverses entitats cassanenques i actual vicepresident de la Diputació de Girona i regidor de l’ajuntament de Cassà de la Selva, com alcaldable.

Al llarg de l’any 2022 des de Fem Cassà han realitzat diverses trobades per debatre propostes i apuntar les necessitats del municipi en àmbits com la Cultura, Entitats Culturals, Educació, Esports, Entitats Esportives, Comerç, Indústria, Turisme, Neteja, Serveis Socials, Medi Ambient, Veïnats i Gavarres, Habitatge i Mobilitat, i Joventut en les quals hi han participat desenes de persones relacionades amb cada àmbit.

Paral·lelament també han recorregut tot el municipi, porta a porta, per tots els habitatges de Cassà de la Selva per donar a conèixer el projecte i recollir també les principals necessitats i propostes de la ciutadania.

El proper diumenge 29 de gener presentaran les 10 persones que encapçalaran el projecte de Fem Cassà a les properes eleccions municipals del mes de maig. En aquest sentit, Presas, alcaldable de Fem Cassà, destaca: “Presentem un equip de persones provinents d’àmbits molt diversos, molt vinculades al nostre poble, a les seves entitats i activitats, amb experiència en la gestió pública, l’empresa, i els diversos àmbits que ha de treballar l’ajuntament. I sobretot presentem un equip de persones amb moltes ganes de treballar per Cassà, arremangar-nos, i treballar en positiu per millorar el nostre poble”.

Així mateix Presas afegeix: “El projecte de Fem Cassà passa per començar prioritzant els detalls del dia a dia, que els cassanencs i cassanenques quan surtin de casa seva trobin un poble agradable, endreçat i que cobreixi i doni resposta a totes les seves necessitats al llarg de totes les etapes de la vida”. “Per fer això, presentem un equip de persones compromeses amb el nostre poble, amb capacitat de treball, amb experiència i que es responsabilitzaran de treballar i estar pendents de tot allò que calgui”, conclou.

Fem Cassà, convida i anima a tots els cassanencs i cassaneques a assistir a la presentació del proper diumenge 29 de gener a les 12 del migdia al Teatre del Centre Recreatiu. Un cop finalitzada la presentació hi haurà un petit refrigeri “per tal de seguir compartint una estona parlant de Cassà i de com volem que sigui el nostre poble plegats”.