La veïna de Ripoll, Núria Hom, guardonada amb el premi Gay de Liébana pel seu treball final de Grau

Aquest versa sobre la situació financera l'IBEX 35 abans i després de la covid

La veïna de Ripoll, Núria Hom, va rebre el passat 30 de novembre al Col·legi d’Economistes, el premi Gay de Liébana en primera posició pel millor treball de fi de grau en l'àmbit de la comptabilitat i la direcció d'empresa.

Tot i que ja havia rebut una nota elevada per part del tribunal de la universitat, per a Núria Hom és un “honor” que l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID) escollís el seu treball com el millor de Catalunya, tenint en compte la quantitat d’estudiants de totes les universitats catalanes que cursen graus relacionats amb l’administració i la direcció d’empreses, comptabilitat i economia.

Aquest premi és un reconeixement a l’esforç, la qualitat i l’originalitat del treball que Hom va realitzar durant l’últim any acadèmic de la seva carrera, el grau d’Administració o Direcció d’Empreses amb menció de Finances i Assegurances de la Universitat de Barcelona.

El treball porta com a títol “Análisis bursátil de 6 empresas del IBEX 35”, i és un estudi de la situació econòmica i financera precovid i postcovid  de sis empreses de l’IBEX 35 així com l’aplicació d’un model de gestió de carteres eficients anomenat “Teoria de Markowitz”.