ERC de Quart escull Josep Roura com a cap de llista per les eleccions municipals

L'actual regidor de Salut encapçalarà per primer cop una candidatura

L’actual regidor de Salut de l’Ajuntament de Quart, Josep Roura, serà el cap de llista d’Esquerra Republicana per les eleccions municipals del mes de maig. Roura ha estat escollit en una assemblea local i serà la primera vegada que encapçalarà la llista d’ERC al municipi.

El candidat ha volgut agrair el suport rebut i ha assegurat que “agafo el repte amb respecte, vull estar a l’alçada del que poden esperar els meus companys que m’han donat confiança. També tinc molta il·lusió d’encapçalar un projecte en el qual portem treballant els darrers quatre anys i que estem convençuts que podem dur-lo a terme i que millorarà la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes de Quart”.

En aquest sentit, Roura ha explicat que, juntament amb la que serà la número dos a la llista, Maria Sánchez Canaleta, compartiran lideratge amb la voluntat de desenvolupar el projecte republicà a Quart: “Volem treballar per un poble sostenible i ben comunicat on els joves puguin estudiar-hi sense haver de fer desplaçaments i tinguin un espai per poder-se relacionar”.

“Volem impulsar recursos i facilitats a la gent gran perquè volem construir un poble on es valori i es mantingui la història i l’essència del seus habitants. Un Quart on tothom, sigui del nucli que sigui, se senti igualment valorat”, ha afegit.

Per la seva banda, Maria Sánchez Canaleta ha assegurat que “hem de potenciar actuacions que afavoreixin la dinamització social i econòmica dels recursos propis del municipi, així com tenir una visió d'àrea metropolitana aprofitant les sinergies que ERC tenim amb la resta de consistoris de l'àrea urbana de Girona, tant en relació a la mobilitat entre pobles com per a la promoció i atracció de la resta de municipis veïns en activitats i infraestructures del nostre municipi, com podria ser el Museu de la Terrissa”.

Finalment, Roura també s’ha referit a l’equip que l’acompanyarà: “El fet de saber que gent potent, vàlida i amb empenta com la Maria Sánchez, que m’acompanyarà a la segona posició, i tots els companys i companyes, tant antics membres com les noves incorporacions que han donat aire fresc al projecte, fa que tot sigui més fàcil. Sabem que hi ha molta feina per fer però és un repte que ens fa molta il·lusió”.

Josep Roura va néixer l’any 1968 i té dos fills. És Tècnic especialista en Informàtica de Gestió Branca Administrativa. Durant molts anys ha exercit com a informàtic i professor d’informàtica i l’any 2003 es va incorporar a l’Institut d’Assistència Sanitària. Es va implicar per primera vegada en el projecte polític d’Esquerra Republicana l’any 2019 i des del 2020 és el regidor de Salut a l’Ajuntament de Quart.

Maria Sánchez i Canaleta va néixer l’any 1983 i és Enginyera tècnica agrícola, té un Màster en Direcció d’Empreses i un Postgrau en direcció de Màrqueting i Comunicació. Té una filla de tres anys i un fill de dos mesos. Forma part de diverses entitats feministes i és castellera als Minyons de Terrassa i aficionada a practicar esport a l’aire lliure, especialment al seu poble.