Més 4.000 persones van visitar la fàbrica de joguines dels Reis d'Orient a Palafrugell

L'activitat es va celebrar durant cinc dies

Més de 4.000 persones van visitar la Fàbrica de Joguines dels Reis d’Orient a Palafrugell (Baix Empordà) durant el cinc dies que va estar oberta als visitants a l’espai de La Bòbila. Amb aquestes xifres, des de l’organització es fa un balanç molt positiu d’aquesta activitat que s’organitzava per primera vegada al municipi.

Pel que fa als visitants, cal destacar que aproximadament un 40% del públic era local, provinent del mateix municipi, mentre el 60% es va desplaçar des d’altres municipis de la comarca i de la província de Girona per tal d’accedir a l’espai de la Fàbrica. I és que la Fàbrica de Joguines ha estat una activitat programada a la població que era única a la comarques de Girona i suposa una novetat carregada de creativitat dins les activitats nadalenques que s’oferien al públic familiar a Palafrugell.

La Fàbrica de Joguines ha recreat un espai màgic situat a la nau de La Bòbila, on a través d’un recorregut-espectacle pel món dels “surets” es podia veure com aquests treballaven per tenir a punt tots els regals que els nens i nenes demanaven als Reis d’Orient. Al final del recorregut-espectacle, i al mateix recinte, es podia fer el fanalet per portar el dia de la Cavalcada.