Un restaurant de Girona guarda els mòbils per menjar sense interrupcions

'El Mimolet' assegura que així dóna resposta a molts clients que ho sol·licitaven

El restaurant Mimolet de Girona ofereix un nou servei als seus clients. Aquest es tracta del servei de guarda-mòbils que permet als comensals entregar el seu telèfon a la recepció per tal d'evitar que els interrompin durant l’àpat.

El propietari del local, David Illa, afirma que són molts els clients que ho sol·liciten: “És la manera d’evitar estar pendents del telèfon mentre mengen, així ni tan sols el miren de reüll”. Segons Illa, molts comensals “redescobreixen el plaer de menjar tranquils, assaborint i centrant-se en el menjar i la companyia”. D’altres clients ho agraeixen per qüestions de salut, minimitzant les radiacions mòbils al seu voltant.

La iniciativa sorgeix arran que darrerament el mòbil és el dispositiu més utilitzat per a connectar-se a internet quan es menja, simultaniejant diferents activitats. És durant els àpats quan els usuaris acostumen a consultar el correu i les xarxes socials segons apunta un informe de "La sociedad de la información 2012" redactat per la Fundació Telefónica.