Trànsit aixeca les restriccions de camions per l'AP-7 que es dirigeixin a França

Les mesures davant les possibles nevades al país veí es van adoptar ahir al vespre

El Servei Català de Trànsit (SCT) amb coordinació amb el cos dels Mossos d'Esquadra, han aixecat les restriccions de circulació de vehicles pesants a la sortida 3 de l'autopista AP-7 dins el terme municipal de Llers (Alt Empordà) que viatgin en direcció França. Des d'ahir a les vuit del vespre es va decidir redirigir-los cap a les zones d'estacionament de la Jonquera i de polígons de la zona.

El motiu va ser la decisió presa per part de les autoritats franceses que van acordar restringir la circulació de camions a la frontera des de Catalunya a partir de les 20:00h arran de les nevades que hi havia previstes a França.

L'SCT informava de la restricció a camions a peu de carretera a través dels panells de missatgeria de l'AP-7 i A-2. D'altra banda s'han habilitat les zones de les antigues esplanades dels peatges de la Roca i Martorell per si calia més espai per estacionar camions i s'han condicionat amb sanitaris i avituallament per als transportistes amb la col·laboració del Ministeri de Transports i Creu Roja.