A presó per colpejar i robar a tres nois durant el carnestoltes de Llançà

Es tracta d'un jove de 18 anys, amb antecedents i veí de Figueres

Els Mossos d'Esquadra van detenir dos nois a Figueres el 15 i 16 d'abril passat com a presumptes autors de tres robatoris amb violència i intimidació durant el carnaval de Llançà. Es tracta de Xakaria Luigi S., de 18 anys, italià i veí de Navata (Alt empordà) i Soufian G. de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Figueres.

Aquest últim tenia antecedents policials i va ingressar a presó. Els fets van passar cap a les cinc de la matinada del 10 de febrer passat. Tres joves van ser assaltats per quatre nois en el moment que sortien de la festa que hi havia al poliesportiu del municipi. Aquests els van colpejar i escorcollar fins que van treure'ls el telèfon mòbil i la cartera amb diners en efectiu. Aquella mateixa nit, la Policia Local de Llançà va detenir dos joves -un d'ells menor- que haurien estat implicats en el robatori. Els agents els van enxampar durant una identificació al carrer i havent estat alertats dels fets.

Per la seva banda, la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra va aconseguir tancar el cas amb la detenció dels dos presumptes autors que faltava trobar. Finalment, els detinguts van passar el 16 d'abril a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar llibertat amb càrrecs per Xakaria Luigi S. i presó per Soufian G.