Jutgen un treballador acusat de violar una companya de feina als lavabos de la factoria

L'home diu que la denúncia és una venjança per no voler-la avalar en la compra d'un cotxe

Tougma, de 41 anys, s'ha defensat en tot moment de les acusacions de violació, i ha assegurat que mantenien una relació amb la denunciant durant la qual van practicar sexe amb consentiment tres vegades, tant a casa d'ell com al cotxe d'ella. En aquest sentit explica que quan es van conèixer amb la suposada víctima, a Bicentury, ella li va dir que li semblava que el mòbil no li sonava, i que si ell li podia fer una trucada perduda per assegurar-se'n. D'aquesta manera ella va aconseguir el seu número, afirma Tougma, que afegeix que des que van començar les relacions, un mes després d'haver-se conegut, va rebre nombrosos missatges de text de la denunciant, la major part dels quals va esborrar, però, perquè argumenta que no pensava que aquella dona 'li podria portar problemes'.

Segons l'acusat les desavinences van arribar quan ella, que assegura que li va dir que no tenia marit, va demanar que l'avalés per comprar-se un cotxe. Ell li va respondre que no podia, i a partir d'aleshores afirma que la dona ja no li dirigia la paraula a l'empresa.

La denunciant, en canvi, que en el moment dels fets tenia 32 anys i 2 fills, ha explicat que des que va començar a treballar a Bicentury que l'acusat ja l'assetjava contínuament, i que fins i tot li havia ensenyat el penis. Com que sempre estava parlant de 'marranades', per canviar de conversa un dia ella li va demanar mig bromejant que l'avalés en la compra d'un cotxe, però mai va fer la petició de manera seriosa, afirma. De fet, explica que la seva família estava en una bona situació econòmica, així com també que tenia una bona relació amb el seu marit.

Tot i que ha mantingut en tot moment que era Tougma qui la perseguia, ha reconegut que li havia enviat alguns missatges de text al mòbil. Del seu contingut, però, no se'n conclou que mantinguessin una relació sentimental. Havia donat el número de mòbil a l'acusat ja que aquest deia que si li passava res la podia ajudar una seva amiga policia de Salt (Gironès), i això va fer que se 'sentís segura'.

Pel que fa a l'agressió, segons la denunciant, va tenir lloc cap a les nou del vespre del 10 d'abril del 2006, quan ella va entrar a un lavabo de Bicentury per llençar l'aigua d'una galleda. Assegura que l'acusat va entrar i després de tancar la porta amb llisquet la va agafar pel coll amb una mà, mentre amb l'altra la va despullar. Tot seguit la va penetrar vaginalment, i tot i que ella va intentar desfer-se'n, li va ser impossible a causa de la diferència corporal. Així mateix, ell li ordenava que callés mentre va durar la violació, segons el relat de la dona.

Després de l'agressió la denunciant relata que va anar a casa sense dir-ho a ningú ja que només 'volia sortir d'allà'. L'endemà va fer la jornada laboral normal, tot i que va plegar una mica abans, però el dia següent ja no va anar a treballar –diu que a causa de la violació va estar de baixa fins al gener del 2007. Va explicar els fets a una companya, que li va recomanar posar una denúncia als Mossos d'Esquadra, i així ho va fer el 13 d'abril. Així mateix, ha apuntat que per pudor no va ser fins dos dies després de l'agressió que va anar a l'hospital, el dia 12, on en el reconeixement que se li va fer no se li van detectar hematomes ni lesions.

Pel que fa a les proves dels pèrits, han apuntat que era impossible que el semen trobat a la roba interior de la denunciant fos de dos mesos enrere, mentre que l'última relació consentida l'haurien mantingut aleshores, segons l'acusat.

6 anys de presó i fins a 30.000 euros d'indemnització

El ministeri fiscal i l'acusació particular han demanat una pena de 6 anys de presó per a Tougma. També, el ministeri vol que l'acusat indemnitzi la denunciant amb 26.000 euros, mentre que l'acusació particular eleva la xifra fins als 30.000 euros. Així mateix, demanen que l'acusat no es pugui acostar a la dona ni comunicar-s'hi durant almenys 5 anys després de complir la condemna. Per la seva banda, la defensa de Tougma en demana l'absolució.