Tramiten l'expulsió d'un lladre multireincident relacionat amb més de 40 robatoris a Palafrugell

La Policia Local l'havia detingut per nombrosos fets a la zona comercial del municipi

La Policia Nacional ha tramitat l'expulsió del país d'un delinqüent multireincident relacionat amb més de quaranta robatoris a Palafrugell (Baix Empordà) i que estava en situació irregular al país.

El passat dimecres dia 4 de desembre, agents de la Policia Local de Palafrugell van procedir a la identificació d’una persona, la qual era un delinqüent habitual, conegut per reincidir en diferents robatoris al centre del municipi. A més, la seva estància administrativa al país era irregular.

Des de la Policia Local es van realitzar les gestions oportunes amb el Cos Nacional de Policia, el qual va demanar la seva detenció en base a la Llei d’Estrangeria per iniciar els tràmits per a la seva deportació del país.

Concretament es tractava del presumpte delinqüent reincident que havia realitzat robatoris en més de 40 establiments de la població. En el seu moment, ja es va realitzar una actuació que es va dur a terme de forma ràpida gràcies al dispositiu que realitzava la Policia a la zona centre i, sobretot en especial atenció a la zona comercial, i també gràcies a les càmeres que estan instal·lades des de principis de l’any 2022, que van ajudar a la identificació dels possibles delictes.

En aquest cas, destaquen que es tractava d’una persona reincident i coneguda per part dels agents, el qual actuava en aquesta zona del municipi i que ja havia estat interceptada en múltiples ocasions. Ara, des de la Policia Nacional ja s’ha tramitat la deportació després de comprovar que es trobava al país de forma irregular.