La campanya solidària de Nadal a l'Espai Gironès recull 7.856 euros

Els diners recaptats es destinaran a la fundació SER.Gi

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès que es va engegar el desembre ha recollit un total de 7.856 euros. Aquests diners aniran destinat íntegrament a la Fundació SER.Gi, concretament a un projecte per ajudar a facilitar estudis a joves en situació vulnerable.

Fins el 5 de gener, els visitants han pogut participar en un circuït solidari, amb una pista de 32 metres amb un circuit d’inflables instal·lat a l’exterior del centre comercial. S’han fet donatius de 2 euros i també hi havia la possibilitat de fer donatius directament per col·laborar amb el projecte. A l’entrada del circuit es va instal·lar un Mini Market Solidari.

“Estem molt satisfets pel resultat d’aquesta campanya solidaria de nadal, de poder aportar un any més el nostre granet de sorra envers la societat gironina i de retornar al territori el que aquest ens dóna, i de veure una vegada més aquesta solidaritat gironina que ens fa grans com a territori i com a país” ha remarcat Pau Jordà, gerent de l’Espai Gironès.

“Per la Fundació SER.GI ha estat una experiència i oportunitat molt profitosa que ens permetrà continuar donant suport i fent intervenció amb els joves que atenem des dels projectes Porta d'Accés de Salt, Porta d'Accés de Lloret de Mar i Quetzal de Celrà”, segons ha destacat el director de la Fundació, Lluís Puigdemont.

“Aquesta solidaritat que hem rebut dels visitants de l'Espai Gironès la convertirem en noves oportunitats educatives perquè les persones joves que són ateses des dels projectes puguin continuar la seva formació o fer un retorn al sistema educatiu, i millorar així la seva preparació acadèmica i, alhora, la seva ocupabilitat de futur”, ha indicat.

Recordem que la Fundació SER.GI impulsa diferents programes i accions per a millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultats socials i els donatius aniran destinats concretament a un projecte d’acompanyament socioeducatiu per a joves majors de 16 anys en situació de vulnerabilitat, que necessiten oportunitats i suport per continuar la seva formació. Amb aquesta iniciativa es treballa per fomentar la visibilització de les seves capacitats i competències i s’ofereixen oportunitats educatives a través de microBeques.

La campanya ha estat apadrinada pel Club de Patinatge Girona (CPA). És la dotzena campanya solidària que porta a terme el centre comercial. mA l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.