Margarita Garcia, presentada com a candidata d’ERC a Vall-llobrega per les eleccions municipals

La candidata s’ha presentat acompanyada de Joan Margall i de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig

Margarita Garcia s’ha presentat oficialment davant la ciutadania de Vall-llobrega (Baix Empordà) com a candidata per les eleccions municipals del mes de maig per a ERC. Després de ser escollida per assemblea com a cap de llista de la formació municipal, Garcia ha exposat algunes de les línies del projecte republicà al municipi. La candidata ha estat acompanyada del diputat al Congrés, Joan Margall, i de l’alcalde de Palamós, Lluís Puig, als quals ha agraït el seu suport.

Durant el seu discurs de presentació, Garcia ha exposat que “volem treballar per un ajuntament que sigui més eficient, resolutiu i proper a tothom. Cal transformar la visió que es té de Vall-llobrega, no només és el lloc on anem a dormir, sinó també, el lloc on volem estar, participar i gaudir".

“També s’ha de preservar tot allò que ens fa únics: la tranquil·litat, el tracte de tu a tu i la proximitat amb la natura. A la vegada, apostem per transformar Vall-llobrega en un municipi més eficient energèticament i ecològic. També, volem ser un municipi proper als joves, ja que representen el futur i cal donar-los espai i veu”, ha afegit.

La candidata ha destacat la transparència com un dels àmbits sobre els quals es volen centrar: “Apostem per la transparència i, per això, volem actualitzar i ampliar els canals de comunicació que s’han fet servir fins ara, per tal de facilitar l’accés a tota la informació. Considerem que la informació és l’eina que ens apropa a la gent i és amb ella que farem possible la seva participació i interés en el que passa al poble”.

Garcia també s’ha referit a l’associacionisme del municipi i ha assegurat que “volem estar al seu costat per ajudar a la creació de noves associacions, a la solució de problemes que es puguin trobar i a la promoció de les seves iniciatives”. 

Finalment, Garcia també ha parlat de l’equip que l’acompanyarà com “un grup que no té por dels reptes, que té perseverança en resoldre qualsevol contratemps i que totes les seves propostes es fan sempre en positiu”. “Encapçalo un projecte innovador, fresc, amb idees reals i pensades per tota la gent que formem part de Vall-llobrega”, ha conclòs. 

Garcia té 43 anys i és diplomada en Enginyeria tècnica en Informàtica de Sistemes per l’Escola Politècnica de Girona. Ha treballat com a tècnica informàtica i com a administrativa i ha format part del Club de Bitlles Catalanes de Vall-llobrega, així com del Club de Patinatge. És la primera vegada que encapçala la llista d’Esquerra Republicana a Vall-llobrega després de ser escollida per l’assemblea local.