Cassà presenta cinc mesos de programació cultural amb música, teatre i literatura

En destaquen dues xerrades amb les periodistes del programa Crims de TV3

L'Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha presentat la nova temporada cultural que comprendrà de gener fins a maig. En aquesta edició recuperen el cicle del Jazzà que apropa l'univers musical amb una conversa propera amb els músics després de cada concert, una oportunitat pels amants d'aquest gènere per gaudir del jazz en directe.

La música és protagonista també a la Setmana de la Música, que enguany serà al març i que es retrobarà l'Alidé Sans, un descobriment que va portar el Càntut i va fer aixecar el públic de la Sala Centre Recreatiu. La Jove Orquestra de Cassà presentarà un programa eclèctic amb un recull de música que va des del barroc fins a clàssics del rock.

La MACCA (Mostra d'Animació i Curtmetratges de Cassà) aquest any portarà la temàtica dels videojocs, el primer cap de setmana de febrer que anirà acompanyat del Correcurts, una de les propostes més característiques d'aquesta mostra, que també portarà activitats per a totes les edats al voltant del cinema i els videojocs.

El Cineclub Vuitimig aproparà el cinema del Cicle Gaudí els diumenges i del cinema infantil els dissabtes a la Sala del Centre Recreatiu. Aquesta temporada també es comptarà amb les Nits de la Coma, un divendres al mes, a l’Espai del Casal. El programa del cafè teatre és una cita amb l'espectacle teatral en petit format.

El Grup de Teatre Cassanenc programa la Mort accidental d'un anarquista amb la col·laboració de l'Oncolliga, i la Dramàtica Centre Catòlic Olot ens portarà la Història del Zoo, dues propostes de teatre amateur.

Els lletraferits podran prendre els Vermuts o les Llimonades de lletres, per gaudir de la lectura i conèixer de prop els seus protagonistes, aquesta temporada els misteris del Crims passaran pels vermuts de la mà de dues periodistes del programa. A més la Biblioteca programa diferents clubs de lectura per a grans i petits.

La primavera culminarà amb la Festa Literària i el Correlletres, dues cites ineludibles pels amants de la literatura que atrau escriptors de tot el territori català. Aquest any se celebren els vint anys del Centre Cultural Sala Galà, i com sempre hi trobareu tallers artístics i una varietat de propostes per gaudir de la cultura a Cassà.