El Teatre Municipal de Salt estrena grada amb butaques més còmodes

La inversió ha estat de 256.000 euros

El Teatre Municipal de Salt (Gironès) ja té a punt per inaugurar la nova grada amb 274 butaques renovades amb l’objectiu de millorar la comoditat dels espectadors. La inversió ha estat de 256.000 euros dels quals 150.000 els ha aportat l’Ajuntament de Salt i 106.000 la Diputació de Girona.

La nova grada permet a l’equipament saltenc augmentar la seva polivalència. Concretament a l’espai central s’ha instal·lat una grada telescòpica motoritzada i retràctil mentre que les quatre primeres fileres ara també són mòbils per si cal desplaçar-les per necessitats de l’espectacle o esdeveniment.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Salt, Núria Heras, explica que “amb la nova grada millorem la comoditat de l’espectador al mateix temps que obrim el ventall de possibilitats de les representacions i esdeveniments que s’hi podran celebrar gràcies al sistema de grades retràctils i mòbils. En definitiva, és un nou pas endavant en la contínua millora i posada al dia dels equipaments municipals”.

Durant la temporada 2022 van passar pel Teatre de Salt 13.959 persones. Aquesta xifra inclou assistents a espectacles (Temporada Alta i programació pròpia) activitats paral·leles, funcions i assajos escolars.