Tres detinguts per robar en dos habitatges i saquejar tres vehicles a Llafranc

Els joves tenen entre 20 i 24 anys

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Bisbal d’Empordà (Baix Empordà) van detenir el dia 8 de gener tres homes d’entre 20 i 24 anys, com a presumptes autors de tres delictes de robatori interior de vehicle i dos delictes de robatori amb força a habitatge.

Durant el matí del dia 8 de gener, cap a les deu del matí, inicialment es va tenir coneixement de tres robatoris amb força en vehicles estacionats en un pàrquing comunitari d’un edifici del Passeig Carles Vila de Llafranc.

Posteriorment, van comprovar que també havien robat en dos habitatges del mateix edifici. Concretament, van forçar les finestres i l’interior estava tot regirat. Mentre feien les comprovacions, els agents van sentir sorolls i van veure dos homes que fugien per una finestra. Amb la col·laboració de la Policia Local de Palafrugell es va localitzar i detenir els dos lladres i un tercer el van trobar amagat sota un llit d’un dels domicilis,.

En l’escorcoll se’ls van localitzar objectes que havien estat sostrets de dins dels vehicles i altres dels quals encara se n’està investigant la seva procedència. Els detinguts van passar el dia 9 de gener a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal.