Tres detinguts per robar la caixa enregistradora d'un bar a Girona

Van forçar la persiana i accedir a l'interior del local

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Girona van detenir, el dia 7 de gener, tres homes de 19 a 21 anys com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força a interior d’un establiment.

El dia 7 de gener, al voltant de les 4 del matí, els agents van rebre l’avís que s’havia activat l’alarma d’un bar al carrer Santander de Girona. Quan van arribar al lloc van veure la persiana forçada, l’interior regirat i faltava la caixa enregistradora.

Seguidament i gràcies a un testimoni, els agents van iniciar la recerca dels autors. En arribar al carrer Oviedo, molt a prop del lloc dels fets, els agents van veure un noi que coincidia amb la descripció facilitada. El sospitós, en veure el vehicle policial, va córrer a amagar-se en l’accés a uns trasters comunitaris.

Finalment, els agents van aconseguir accedir a la zona dels trasters i detenir els lladres. En l’escorcoll se’ls va localitzar la caixa enregistradora amb els diners, un tornavís i un passamuntanyes negre. Els detinguts, amb múltiples antecedents, van passar el dia 8 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.