La Policia Local de Palafrugell recupera dues bicicletes de gamma alta robades

També van arrestar a un traficant en ple carrer

 La Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) ha realitzat diverses actuacions al llarg dels darrers dies referents a robatoris i delictes contra la salut pública. El primer va tenir lloc el passat dia 1 de gener, quan els agents de la Policia van ser requerits per un robatori amb força dins un garatge de la població, del qual es van sostreure dues bicicletes d’alta gamma.

Posteriorment, va ser el diumenge dia 8 de gener, quan es van localitzar les dues bicicletes. Els agents les van trobar degudament amagades a l’interior d’un edifici ocupat. Tot i recuperar les bicicletes no es van localitzar als autors del robatori.

D’altra banda, el mateix diumenge dia 8 de gener, agents de la Policia Local de Palafrugell van ser requerits per les molèsties ocasionades per una festa en un local comercial de la població. Quan els agents van arribar al lloc, van escoltar com algú que hi havia a la a l’interior de la festa demanava per telèfon que li portessin droga.

Els agents es van disposar a  fer una vigilància a l’espera del venedor de droga. Un cop va aparèixer, es va procedir al seu escorcoll i els agents van localitzar diferents tipus de droga i diners fraccionats a diferents parts del cos. Per aquest motiu els agents van procedir a la seva detenció per un presumpte delicte contra la salut pública.