Olot vol mantenir les quatre llars d'infants municipals

Ha dissenyat noves ofertes per facilitar la matriculació

Comença el període de preinscripció a les escoles bressol d'Olot i l’Ajuntament vol portar a terme el seu compromís per mantenir les quatre llars d’infants municipals. Per això, juntament amb l’Associació de Mares i Pares, ha dissenyat noves ofertes per facilitar la matriculació dels infants. Bàsicament, l’Instiut Municipal d’Educació obrirà un servei d’acollida opcional a primera hora del matí sense cap cost addicional, i allargarà el curs escolar fins al mes de juliol. L’Ajuntament també facilita la preinscripció a les llars d’infants a través d’Internet o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

L’Ajuntament d’Olot s’ha compromès a mantenir les quatre llars d’infants municipals que hi ha a la ciutat, tot i els difícils moments econòmics. És per això que, juntament amb l’Associació de Mares i Pares de les llars d’infants, s’han marcat un llindar mínim de 225 nens i nenes matriculats el curs vinent. Per aconseguir aquest objectiu, l’Instiut Municipal d’Educació ofereix per a aquest nou curs diversos horaris amb bonificacions segons la renda familiar, obre un servei d’acollida opcional, de tres quarts de 8 a les 9 del matí, sense cap cost addicional, i allargarà el curs escolar fins al mes de juliol. El consistori ha incorporat aquestes novetats a l’oferta de llars d’infants conjuntament amb l’Associació de Mares i Pares de les escoles bressol de titularitat municipal.


 
Per a aquest curs, l'Equip de Govern també facilita la preinscripció a les llars d’infants a través d’Internet o a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà. En aquest sentit, les preinscripcions es poden fer a través del bàner Inscripcions del web municipal .Els pares interessats també poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot de dilluns a dijous, de les 8 del matí a les sis de la tarda, i els divendres, de les 8 del matí fins les 3 de la tarda.

Aquesta informació ha estat elaborada per Olot Televisió.