Crema un camió carregat de roba a l'AP-7 a Vilablareix i complica el trànsit

Els Bombers hi han treballat amb cinc dotacions

ACTUALITZAT 9:23h | Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat a un camió que circulava per l'autopista AP-7 al seu pas pel municipi de Vilablareix (Gironès) segons ha pogut saber aquest diari.

Els fets han tingut lloc a les 4:15h quan, per causes que es desconeixen, ha començat a cremar el tràiler del camió carregat de roba mentre transitava pel punt quilomètric 65 en sentit França. Fins allà s'hi han dirigit un total de cinc dotacions terrestres dels Bombers que en arribar han vist com el conductor havia aconseguit separar la cabina, que s'ha salvat de les flames.

Per la seva banda, el remolc ha quedat totalment calcinat juntament amb la càrrega que no s'ha pogut salvar. El camioner per la seva banda ha resultat il·lès. A les 7:40h els Bombers encara eren a la zona fent tasques de neteja i retirada.

Pel que fa a les afectacions de trànsit a les 9:23h encara hi havien efectius treballant a la zona amb dos carrils oberts i dos de tallats, provocant un quilòmetres d'aturades.