Un home s'atrinxera a casa i amenaça de mort la sogra i la filla

El detingut es va escapolir pel celobert però els policies el van localitzar amagat en uns matolls

Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Local de Palafrugell, van detenir el passat diumenge un home després d'atrinxerar-se al domicili i amenaçar de mort la sogra i la filla menor d'edat. El detingut és Jimmy Fernando L., de 29 anys, nacionalitat equatoriana i veí de Palafrugell. Els fet van tenir lloc la matinada del diumenge, quan l'home va anar en dues ocasions al seu domicili i es va mostrar agressiu.

El primer cop, cap a dos quarts d'una de la matinada, va marxar però cap a dos quarts de sis del matí va tornar i va retenir la seva filla de dos anys d'edat i la seva sogra. En arribar, els agents van trobar l'home atrinxerat en una habitació després d'agafar el nadó del bressol.

Els agents van rebre un avís cap a dos quarts d'una de la matina sobre el fet que un home havia arribat el seu domicili i en comprovar que la seva parella no hi era s'havia posat molt agressiu, però va acabar marxant del pis. A dos quarts de sis del matí, els agents es van haver de mobilitzar novament perquè l'home havia tornat al pis, amb una actitud molt violenta i havia retingut la seva filla menor i la seva sogra.


En arribar, els policies van constatar que l'home havia tancat la porta d'entrada amb clau, per evitar que ningú pogués sortir del pis i s'havia atrinxerat dins d'una habitació, després d'agafar la seva filla del bressol. El detingut va amenaçar en diverses ocasions de matar la menor.

Finalment, els mossos van decidir entrar a l'habitatge escalant fins arribar a la finestra de la cuina i en accedir dins de la vivenda van trobar la sogra i van localitzar la menor, totes dues sanes. L'home s'acabava d'escapolir pel celobert i per aquest motiu els efectius dels cossos que es trobaven allà van acordonar la zona per tal de localitzar-lo. Després de trobar el ganivet amb el que suposadament havia amenaçat la seva filla, els agents van localitzar l'home amagat darrera d'uns matolls.

L'home va ser detingut per un delicte de maltractament en àmbit de la llar i un altre de detenció illegal. El detingut té antecedents i va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Bisbal aquest diumenge, quan es va decretar el seu ingrés a presó.