ESPAIdART acull dos espectacles en anglès que combinen aprenentatge i teatre

La primera setmana es compta amb dues estrenes de titelles

Amb una clara intenció d’apropar altres llengües a la ciutadania, ESPAIdART ha programat dos espectacles amb actors nadius anglesos per tal de promocionar la multiculturalitat i la importància dels idiomes pels infants, un dels quals es podrà demà. A més, com a porta d’entrada de nous espectacles al circuit teatral català, també passaran per l'escenari aquesta setmana dues estrenes de titelles de la mà de la titellaire Lídia Clua i d’Alma i la Mar de Contes.

Així doncs, demà, la companyia Blue Mango Theatre, formada per actors anglesos, oferirà el seu espectacle teatral en anglès Little Red Ridding Hood: una obra que combina la història tradicional amb l’aprenentatge lingüístic, la diversió i la interacció amb el públic. Aquesta mateixa companyia, a la tercera setmana del festival i seguint la iniciativa de combinar el llenguatge amb la cultura, oferirà Pinky Pig goes to school, on desvetllaran com passa  el seu primer dia d’escola el protagonista Pinky Pig.

Les estrenes de la setmana comparteixen temàtica, i és que aquests primers dies de festival, ESPAIdART compta amb l'estrena de dos espectacles de titelles de dues companyies diferents: Lídia Clua presenta el seu últim espectacle El País de les Puces i la companyia Alma i la Mar de Contes que, amb Contes empaperats i altres personatges esbojarrats. Aquests espectacles es podran veure avui a les sis de la tarda i dissabte dia 11 de maig a les dotze del migdia respectivament.