Dos ferits, un d'ells greu, en un incendi a un restaurant abandonat de l'Escala

El foc, de matinada, es va iniciar a la planta baixa

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada de Cap d'Any en un incendi que ha tingut lloc en un restaurant abandonat de l'Escala (Alt Empordà) segons ha informat el Cos.

Els fets van tenir lloc a la 1:06h en l'edifici situat al carrer Puig Sec de la vila marinera després de ser alertats a través d'una trucada al 112. Fins allà s'hi van desplaçar diverses dotacions terrestres que van arribar fins a l'antic establiment, de planta baixa i dos pisos i que estava afectat en uns 40 metres quadrats dels baixos del restaurant.

El foc es va apagar completament a la 1:44h i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), desplaçat amb tres ambulàncies, va atendre dues persones amb cremades. Una d'elles era una dona de 33 anys que va resultar ferida greu i va ser traslladada a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona mentre que l'altre era un home de 39 anys, ferit menys greu i traslladat a l'hospital de Figueres.

Els Bombers posteriorment van revisar la primera i la segona planta de l’edifici i van descartar que hi hagués ningú més.