Un home amenaça la Policia Local de Salt i els Mossos amb ganivets, els intenta agredir i fuig

L'individu, que estava molt alterat, va escapar en bicicleta i no el van localitzar fins més tard

La Policia Local de Salt (Gironès) i els Mossos han detingut un home armat amb ganivets que amenaçava la gent en ple carrer. L'individu, que té 36 anys, ja acumula antecedents. Els fets van passar aquest dijous a quarts de sis a la tarda.

La Policia Local de Salt va rebre l'avís que un individu armat amb ganivets estava amenaçant la gent al carrer de les Teixidores. La Policia Local va anar fins al lloc i també va alertar els Mossos d'Esquadra, a qui va demanar reforços.

L'individu, que té 36 anys i domicili desconegut, es mostrava molt agressiu i violent. De fet, va abraonar-se damunt dels agents, tant dels mossos com de la policia local, en dues ocasions i els va intentar agredir amb els ganivets. Però no se'n va sortir, perquè els policies van poder repel·lir l'atac segons ha avançat el Diari de Girona i ha confirmat El Gerió Digital.

L'home va fugir del lloc amb una bicicleta i, durant una bona estona, va protagonitzar una persecució pels carrers de Salt. La policia va haver de fer recerca d'ell, perquè en algun moment van perdre-li la pista, fins que el van aconseguir acorralar i endur-se'l detingut. L'individu, que té antecedents, es va mostrar molt agressiu abans no van poder emmanillar-lo.

La policia l'acusa dels delictes d'amenaces amb arma blanca, desobediència, resistència i atemptat a agent de l'autoritat.