Mor un home en caure d'un barranc de 40 metres a Punta Falconera de Roses

Els Bombers van rebre l'avís a les 19:19h

Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís ahir a les 19:19h alertant-los d’un accident a Punta Falconera de Roses (Alt Empordà). Segons narraven els testimonis que van fer la trucada, un home s’havia precipitat uns 40 metres per un barranc, situat al costat de la pista entre Punta Falconera i la carretera de Montjoi, a l'alçada de la Cala del Lledó.

Es van activar sis dotacions dels Bombers, entre les quals efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE). En arribar s’intenta contactar amb el precipitat des de dalt, però no s’obté resposta. Es munta una instal·lació vertical amb cordes i es baixa fins al fons del barranc, on es localitza el cos, sense vida, de l’excursionista. En aquell moment es van desactivar els GRAE.

Acte seguit es van iniciar els procediments policials per part dels Mossos d’Esquadra que van desplaçar tres patrulles entre les quals la policia judicial per aixecar l’atestat de l’accident. Efectius dels Bombers van donar suport per fer l’extracció del cos.

També s’hi van desplaçar efectius de la Policia Local i del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) amb una ambulància i una unitat de suport psicològic.