Miquel Abras i Cesk Freixas presenten nou disc a la Bisbal

"Cançons de nosaltres i el món" és el nom del nou llarga durada

Miquel Abras i Cesk Freixas presenten per primer cop a l’Empordà el seu espectacle conjunt que duu per títol “Cançons de nosaltres i el món”. El concert tindrà lloc el proper diumenge 12 de maig, a dos quarts de set del vespre al Teatre El Mundial de La Bisbal d’Empordà.

Els dos cantautors uneixen esforços i sumen el seu repertori per explicar històries "sinceres i properes". Abras i Freixas s'acompanyen únicament de les seves veus, una de més trencada, l'altra de més punyent, per oferir l'essència i la intimitat de les cançons acompanyades d'una guitarra.

D'aquesta manera, el recorregut de “Cançons de nosaltres i el món” té parada obligatòria en els temes més coneguts dels dos cantautors, aquells que el públic ja s'ha fet seus i que, per tant, d'una manera més o menys relativa, formen part de l'actual imaginari col·lectiu i musical català.

Ara, aquest espectacle es recull en un llarga durada que es podrà adquirir als concerts de la gira, a través de diferents plataformes digitals i botigues.