Detenen una dona per robar a dues persones sortint del caixer a Olot i Vic

Vigilava les víctimes quan sortien del banc i les seguia fins al cotxe

La Guàrdia Urbana de Vic (Osona) ha detingut una dona de 42 anys per haver robat sobres amb diners a dues persones després de sortir del caixer a Olot (Garrotxa) i Vic. El primer dels fets va passar el 22 de novembre, quan una dona sortia de treure diners d'un banc a Olot, al voltant de les onze del matí.

En arribar al cotxe, va deixar el sobre amb diners al seient del copilot i en aquell moment, l'autora dels delictes es va dirigir a la víctima dient-li que li havien caigut unes monedes a terra. Mentre estava distreta, la dona es va emportar el sobre. La víctima va denunciar el robatori als Mossos d'Esquadra i els agents de la Unitat d'Investigació d'Olot van identificar l'autora del furt, que tenia antecedents per fets similars.

Uns dies més tard, l'1 de desembre, la dona va tornar a actuar sobre les nou del matí a Vic. Va fer servir el mateix 'modus operandi'. Va vigilar una persona que estava traient diners en un banc de la capital d'Osona i quan va sortir-ne, va seguir-la fins el cotxe. Una vegada allà, va distreure la víctima per emportar-se els diners.

Finalment el 20 de desembre els agents de la Guàrdia Urbana de Vic la van detenir a un quart d'una del migdia a la rambla de les Davallades per dos delictes de furt. Els agents van enxampar la dona al voltant d'un altre banc. La detinguda, que té nombrosos antecedents, va passar a disposició judicial i ha quedat en llibertat a l'espera de judici.