Paneque (PSC) acusa el govern de Girona de no haver ni ''intentat'' negociar els pressupostos

La socialista demanat a Junts i ERC que es replantegin la situació

La portaveu del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Girona, Sílvia Paneque, ha assegurat aquest matí que la ciutat no tindrà pressupost perquè el govern municipal "no ha fet l'intent d'aprovar-lo" un fet que cataloga de "inexplicable”.

“Les conseqüències seran negatives per a la ciutat i per als gironins” ha dit i insistit que “és necessari governar fins a l'últim moment i no dedicar energies a res més que no sigui les responsabilitats de govern a Girona. Aquestes últimes setmanes, Espanya i Barcelona han anunciat que aprovarien pressupostos. Em consta que Salvador Illa està fent tots els esforços, perquè Catalunya tingui pressupost. I Girona ni ho intenta?", s'ha preguntat.

“Girona pateix un govern que intenta un cop i un altre tapar els forats de la inacció absoluta amb nous anuncis i pretesos recomençaments”. “La ciutat avança prou bé per la fortalesa del teixit econòmic, per les iniciatives de la gent, per l'empenta dels veïns. Això no obstant, la paràlisi d'aquests últims quatre anys de l'Ajuntament ha estat absoluta. Tot aquest temps han allargassat un projecte que estava del tot esgotat. I acabem el mandat sense ni intentar parlar per aprovar pressupost? És incomprensible”.

Paneque demana al govern de Junts i ERC que es replantegi "si us plau" aquesta decisió.