Un incendi crema tres contenidors, un cotxe i afecta una escola a Girona

Hi ha treballat una dotació dels Bombers

Els Bombers de la Generalitat han treballat aquesta matinada en un incendi a contenidors que han acabat afectant un cotxe i, de retruc, la façana de l'escola Fedac Sant Narcís de Girona segons han informat el cos.

Els fets han tingut lloc a la 1:20h quan han rebut l'avís de que cremaven tres contenidors al carrer Ramon Muntaner. Fins allà s'hi ha apropat una dotació dels Bombers que s'han trobat els containers calcinats, la part del darrera d'un cotxe Toyota Auris totalment cremada i malmesa la façana del centre escolar on s'han trencat quatre finestres fruit de la radiació de les flames.

Els Bombers han treballat durant mitja hora fins que han aconseguit extingir totalment les flames. Per la seva banda la policia ha iniciat una investigació per a esbrinar les causes del foc que es pressuposa ha estat provocat.

Aquest no ha estat l'únic incendi a contenidors d'aquesta nit, també n'han cremat un a Calonge a les 4:30h a la plaça dels Vents i quinze minuts més tard s'ha declarat un altre foc en un contenidor ubicat al carrer Indústria 59 de Palamós.