Blanes incrementa en 2,3 MEUR el pressupost pel nou edifici de la Policia Local i Protecció Civil

Degut a la crisi de materials s'ha passat de 6 a 8,3 milions d'euros

L'Ajuntament de Blanes (Selva) va aprovar en el transcurs del ple celebrat aquest dijous una modificació del pressupost municipal per incrementar fins els 8.300.000 euros la consignació pel projecte de construcció del nou edifici que allotjarà la comissaria de la Policia Local i Protecció Civil

Aquest projecte comptava inicialment amb una assignació pressupostària de 6 MEUR, però l'increment del cost de materials n'ha disparat la xifra fins assolir els 8,3 MEUR aprovats ahir. Els propers mesos es procedirà a la licitació de la redacció del projecte i posteriorment l'execució de l'obra.

L'objectiu de l'equip de govern és que tot plegat es pugui portar a terme al llarg de l'any vinent. La nova prefectura de la Policia Local i Protecció Civil està previst que es construeixi als terrenys situats just davant de l’Escola Sa Forcanera, entre l’Avinguda del Parlament i la Carretera d’Accés a la Costa Brava, la Gi-682.

El nou edifici constarà de planta soterrada, planta baixa i primera planta, i s’espera que solucioni les mancances d’espai i serveis de les actuals dependències.