Roben 3.000 euros d'una immobiliària de Girona a punta de pistola

Els atracadors van colpejar al responsable de l'establiment amb la culata de l'arma

Dos joves van entrar a robar a punta de pistola aquesta setmana en una immobiliària del barri de les Pedreres de Girona i es van endur fins a 3.000 euros en bitllets. Els fets van tenir lloc aquest dilluns a les 10:15h i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona han iniciat una investigació per tal de localitzar als dos autors del robatori.

Els joves es van personar a la oficina ubicada al carrer Muntanya amb la falsa pretensió d'informar-se sobre el preu d'un pis de lloguer a al ciutat. El responsable de la immobiliària, dempeus a la porta, els va respondre que en aquells moments no en tenia cap de disponible però ells van insistir en voler accedir a l'interior de la immobiliària.

L'home va intentar tancar la porta per deixar-los al carrer però un d'ells li va propinar un cop de puny a la cara amb la culata d'una pistola segons ha narrat Diari de Girona. Amb aquesta agressió van poder accedir a l'interior i es van dirigir fins a un despatx, on es van endur els 3.000 euros per posteriorment fugir a peu, caminant tranquil·lament.

Amb tot, un veí de la zona va poder enregistrar com els dos autors del robatori marxaven. La víctima va alertar als Mossos d'Esquadra i un cop allí els va explicar que els assaltants tenien més de 20 anys, parlaven castellà i eren d'origen magrebí. Un cop finalitzada la declaració l'agredit va ser atès en un centre sanitari.

A hores d'ara encara no s'ha practicat cap detenció.