Les obres d’ampliació del Consultori Mèdic d’Empuriabrava començaran passat festes

Tenen un cost de 200.000 euros i duraran quatre mesos

L'Ajuntament de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha informat aquest matí que les obres d’ampliació del Consultori Mèdic d’Empuriabrava començaran el proper 16 de gener. Els treballs són una de les propostes guanyadores del Pressupost Participatiu 2021. Els treballs tenen un pressupost aproximat de 200.000 euros i està previst que s’allarguin quatre mesos aproximadament.

La proposta ha requerit l’autorització i coordinació del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, fet que ha comportat un retard en la intervenció. En aquests moments, però, està tot a punt per començar les obres, que està previst que s’iniciïn passat les festes de Nadal.

L’actuació consisteix en la millora i ampliació de les sales de visites, de les sales de serveis per al personal mèdic i en la construcció de nous accessos amb un ascensor i una escala interior que comunicarà la planta baixa i la primera planta del consultori.

Al mateix edifici s’hi troba també l’OMAC, el Departament de Turisme de l’Ajuntament i un auditori. Amb aquestes obres, els dos primers serveis es mantindran en el mateix immoble, però l’auditori desapareixerà perquè l’espai es destinarà a les noves instal·lacions. L’auditori del Centre de Serveis Puigmal, inaugurat recentment, acollirà les activitats que s’hi desenvolupaven fins ara.

Per tal de poder portar a terme els treballs de construcció de l’equipament, les visites mèdiques que es porten a terme al consultori mèdic d’Empuriabrava es traslladaran al CAP de Castelló mentre durin les obres, segons ha decidit el Departament de Salut. Pel mateix motiu, l’OMAC d’Empuriabrava, romandrà tancat durant 15 dies, a partir del mateix dia 16 de gener, fins que s’hagin pogut habilitar les instal·lacions per atendre els usuaris de forma segura.