Dos accidents a l'AP-7 generen complicacions a Figueres i Bàscara

S'acumulen fins a cinc quilòmetres de cues en direcció Girona

ACTUALITZAT 9h | Matí complicat a l'autopista AP-7 després de registrar-se dos accidents a Bàscara i Figueres a l'Alt Empordà segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) que estan generant cues i retencions en sentit Girona i França respectivament.

El primer dels sinistres ha tingut lloc pels voltants de les set del matí en el punt quilomètric 41,5 quan un camió ha fet la tisora al seu pas pel terme municipal de Bàscara, tallant tres dels quatre carrils i generant cues de fins a cinc quilòmetres en sentit sud.

Pel que fa a Figueres la situació és més o menys semblant, en el punt quilomètric 23 un camió ha bolcat i ha deixat dos carrils tallats en sentit nord i cues de fins a un quilòmetre. Fins allà s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat. Amb tot, dins el camió hi viatjaven dues persones que estan essent valorades per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Es recomana circular per l'N-II per evitar topar-se amb les retencions. La situació del trànsit s'ha normalitzat a quarts de nou del matí.