La Immobiliària Espígul promou 32 pisos de protecció oficial al barri de Domeny a Girona

La primera fase de 15 habitatges s'iniciarà el primer trimestre del 2023

La Immobiliària Espígul de Girona ha desenvolupat un nou projecte que ha obtingut la qualificació provisional d'Habitatge de Protecció Oficial (HPO) per la propera promoció que desenvoluparà al barri de Domeny, més concretament al carrer Font de la Teula 11-15.

Aquesta consistirà en la primera promoció en venda de pisos d'HPO que es fa a Girona aquest 2022, un edifici de 32 pisos, pàrquings i trasters amb un preu concertat.  L’edifici s’ubicarà en un entorn de creixement de la ciutat, molt proper a espais naturals com la Devesa o el Ter, amb tots els serveis com ara escoles, llars d’infants, consultori mèdic i excel·lents comunicacions a prop de l'autopista AP-7.

Aquests pisos tindran els preus més competitius de la zona a partir de 135.000 euros amb pàrquing i traster inclosos; i està previst que la primera fase de 15 pisos s’iniciï el primer trimestre de 2023 i s'acabi al darrer trimestre de 2024. L'edifici també comptarà amb una àmplia zona verda i piscina comunitària.

Per poder accedir a la compra dels habitatges, s'han de complir una sèrie de requisits, els principals: no ser propietari de cap altre habitatge, destinar l'immoble a residència habitual i no sobrepassar els ingressos que s’estipulen a un màxim de 70.000 euros anuals.

Per fer-ho, cal inscriure’s en el Registre de Sol·licitants d'HPO a la seu de la Generalitat de Catalunya situada a la plaça Pompeu Fabra o bé a l’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Girona a la plaça del Pou Rodó). S'hi pot inscriure qualsevol persona empadronada a Catalunya.

La construcció d'aquesta promoció d'HPO pretén donar solució a l'escassa oferta d'obra nova a la ciutat que incideix directament en els preus dels habitatges, que s'han incrementat darrerament i que se li suma la pujada dels materials, la inflació i la guerra d'Ucraïna. 

El preu d'aquests pisos protegits tindran un preu màxim marcat per l'Agència Catalana de l'Habitatge de la Generalitat de Catalunya.