Vidreres ha aprovat un pressupost d'11,23 MEUR pel 2023

Es destinaran 924.701 euros a inversions

L'Ajuntament de Vidreres (Selva) ha aprovat aquest dimarts el pressupost municipal pel 2023 que ascendeix a 11.229.137,28 euros. Les inversions previstes, amb una partida de 924.701 euros, passen per millores tant a les instal·lacions esportives com a les culturals com també millores als diversos barris de Vidreres.

Pel que fa les millores a les instal·lacions esportives (120.000 euros aproximadament), està previst que es facin actuacions al voltant de la línia de vida del pavelló, canviant-ne les claraboies, instal·lant-t'hi una nova protecció al parquet, a banda de retolacions vàries al mateix equipament, també condicionament del soterrani on hi ha els magatzems de les entitats, pintar la graderia del camp de futbol així com retolació variada o proteccions a les porteries. També està previst fer una pista de volei.

Quant a les millores a equipaments culturals (210.000 euros) es faran millores al centre cívic, al teatre, a la biblioteca, a Can Xiberta, així com als centres educatius (les escoles Salvador Espriu, Sant Iscle i a la Llar d’Infants).

A banda també es crearà un local social a La Goba, es milloraran les rutes BTT, hi ha una partida destinada a l’asfaltatge de carrers i s’il·luminarà el mirador de Puigventós. L’apartat d’inversions també contempla els moviments de terres pel condicionament d’un camp de futbol de gespa a Aiguaviva Park, tot aprofitant l’antiga gespa del camp de futbol municipal.

El pressupost d’aquest any ha crescut prop de 2 MEUR respecte el 2022 (que era de 9,3 MEUR). Pel que fa a l’apartat de recaptació no es modifiquen les taxes. L’alcalde, Jordi Camps, explica que “són uns pressupostos més expansius, que donen resposta a les necessitats que han fet arribar al consistori els veïns i veïnes.