La campanya solidària de Nadal a l'Espai Gironès recull 3.000 donatius en dues setmanes

Els diners recaptats es destinaran a la fundació SER.Gi

La campanya solidària de Nadal de l’Espai Gironès de Salt s’ha engegat aquest mes de desembre amb un gran èxit de participació, amb un total d’uns 3.000 donatius les dues primeres setmanes. Tot el que es reculli anirà destinat a la Fundació SER.GI, concretament a un projecte per ajudar a facilitar estudis a joves en situació vulnerable.

Perquè els visitants es puguin divertir i fer donatius s’ha creat una pista de 32 metres amb un circuit d’inflables, instal·lat a l’exterior del centre comercial. El circuit solidari estarà actiu fins al 5 de gener, i està obert d’11h a 14h i de 16h a 20h (24 i 31 de desembre i 5 de gener d’11h a 18h).

Per participar-hi es compra un tiquet solidari de 2 euros i hi poden participar dues persones a la vegada. També hi ha la possibilitat de fer donatius sense participar, o de fer donatius de més import per tal de col·laborar amb el projecte. A l’entrada del circuit hi ha el Mini Market Solidari, on es venen i es poden consumir diferents dolços, com crispetes; tota la recaptació també es destinarà íntegrament a la Fundació.

La Fundació SER.GI impulsa diferents programes i accions per a millorar la qualitat de vida de les persones amb dificultats socials i els donatius aniran destinats concretament a un projecte d’acompanyament socioeducatiu per a joves majors de 16 anys en situació de vulnerabilitat, que necessiten oportunitats i suport per continuar la seva formació. Amb aquesta iniciativa es treballa per fomentar la visibilització de les seves capacitats i competències i s’ofereixen oportunitats educatives a través de microBeques.

La campanya està apadrinada pel Club de Patinatge Girona (CPA). És la dotzena campanya solidària que porta a terme el centre comercial. El proper festiu d’obertura de l’Espai Gironès és el diumenge 8 de gener.

El centre comercial recorda que fins al 23 de desembre, de 18h a 20h, i el 24 de desembre, d’11:30h a 13:30h, es podrà participar en el Tió de Nadal i que els dies 27,28, 29 i 30 de desembre i el 2,3 i 4 de gener, de 17:30h a 20h, i el 31 de desembre i 5 de gener, d’11:30h a 14h, el Patge Reial estarà present al centre comercial. El 3 de gener, de 10h a 14h i de 16h a 20:30h, hi haurà un bus al pàrquing exterior per poder donar sang al Banc de Sang i Teixits.