Un tràiler que transportava cotxes bolca a l'AP-7 a la Jonquera i genera llargues cues

El conductor del camió ha resultat il·lès

Un camió carregat de vehicles ha bolcat aquest matí mentre circulava per l'autopista AP-7 al seu pas per la Jonquera (Alt Empordà) segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre ha tingut lloc a les 8:38h quan, per causes que es desconeixen, el conductor ha perdut el control del tràiler i ha bolcat en el punt quilomètric 2,5 en direcció Girona. Fruit de l'accident ha estat necessari tallar la via ràpida i diversos vehicles que transportava han caigut pel terraplè.

Fins allà s'hi han desplaçat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat que han buidat el diposit del camió per evitar un vessament. També s'hi ha desplaçat una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per assistir al camioner que finalment ha resultat il·lès.

Amb tot, la circulació s'ha vist afectada, generant cues de fins a vuit quilòmetres en sentit Girona que han arribat fins a Tresserra, degut també en part a unes obres que s'estan fent a la vessant francesa d'El Voló.

Pels voltants de les 13h els Mossos d'Esquadra han obert dos carrils i mantingut un tercer tallat a l'espera que una grua de gran tonatge retiri el camió bolcat.